Forsendelsespolitik

Behandlingstid forsendelse

Alle ordrer behandles inden for 1-3 arbejdsdage. Der sendes eller leveres ingen ordrer i weekender og på offentlige helligdage.

Efter overgivelse til bud er leveringstiden mellem 5-10 arbejdsdage. Pakker sendes med DHL, inden for Østrig med DPD og i Schweiz med Swiss Post.

Hvis der er et stort antal ordrer, kan leveringen forsinkes i nogle dage. Vær venlig at tillade ekstra dage til levering. Hvis der opstår betydelig forsinkelse i leveringen af din ordre, kontakter vi dig via e-mail eller telefon.

Fragtpriser og forventede leveringstider

Fragtomkostningerne for din ordre vil blive beregnet og vist i kassen. Der kan lejlighedsvis forekomme forsinkelser i leveringen.

Fragtbekræftelse og ordresporing

Du vil modtage en forsendelsesbekræftelse via e-mail, når din ordre er afsendt, inklusive dit sporingsnummer. Sporingsnummeret bliver aktivt inden for 4 dage.

Told, afgifter og skatter

Hverdagslivet er ikke ansvarlig for eventuelle toldafgifter og skatter, der pålægges din ordre. Enhver afgift pålagt under eller efter levering er kundens ansvar (told, skatter, osv.).

Skade

Hverdagslivet er ikke ansvarlig for produkter, der er beskadiget eller går tabt under forsendelse. Hvis du modtager din ordre beskadiget, bedes du kontakte fragtselskabet for at indgive en reklamation.

Vær venlig at gemme alt emballagemateriale og de beskadigede varer, før du indgiver en reklamation.

Internationale forsendelsespolitik

Vi sender i øjeblikket til Sverige.

I sjældne tilfælde kan ordrer blive tilbageholdt af tolden i visse lande, og yderligere importafgifter kan pålægges.

Covid-19 information

Bemærk venligst, at på grund af covid-19 prioriterer mange rederier forsendelse og modtagelse af akut og nødvendigt medicinsk udstyr. Dette kan medføre, at din pakke bliver tilbageholdt af fragtfirmaet i længere tid, hvilket kan resultere i længere ventetider og forsinkelser. Vi beder om din forståelse, da dette ligger uden for vores kontrol.